Deze vertaling is alleen ter informatie. Bij verschillen is de Engelse versie leidend. Engelse versie
Je Clear Pano-account verwijderen
Laatst bijgewerkt: 7 oktober 2026
Op deze pagina lees je hoe je je account verwijdert voor Clear Pano, de app voor virtuele tours voor iOS en Android, en wat er dan met je gegevens gebeurt.
Zo verwijder je je account
In de app:
Als je een betaald abonnement hebt, zeg dat dan eerst op in de abonnementsinstellingen van de App Store of Google Play. Teamleden hoeven dit niet te doen.
Open Clear Pano en ga naar Settings.
Tik op Delete Account.
Bevestig. Hiermee wordt je account definitief verwijderd.
Zonder de app: stuur vanaf het e-mailadres van je Clear Pano-account een e-mail naar hello@clearpano.com en vraag ons je account te verwijderen.
Wat wordt verwijderd
Je account en inloggegevens
Je profiel (naam en e-mailadres)
Al je tours, 360°-foto's en andere bestanden die je hebt geüpload
Je branding (logo)
Je teamlidmaatschappen en uitnodigingen
De apparaatgegevens die we opslaan
Als je deel uitmaakt van een team
Teamleden: je tours gaan over naar de teameigenaar in plaats van te worden verwijderd, en je wordt uit het team verwijderd. De teameigenaar krijgt hiervan bericht.
Teameigenaren: alle tours die aan je account zijn gekoppeld, worden verwijderd, ook de tours van het team en de tours die je teamleden hebben gemaakt. Je teamleden behouden hun eigen Clear Pano-account, maar verliezen de toegang tot het team en de tours ervan en gaan terug naar het gratis abonnement.
Wat wordt bewaard of later wordt verwijderd
Verwijderde bestanden kunnen maximaal 30 dagen in onze opslagback-ups blijven staan.
Aankoop- en abonnementsgegevens worden door Apple of Google bewaard volgens hun eigen beleid.
Gegevens die al naar Meta zijn gestuurd voor advertentiemeting, worden bewaard volgens het beleid van Meta.
Je e-mailadres blijft in ons e-mailplatform (Mautic) staan, gemarkeerd als verwijderd. We gebruiken het om onze account- en productmails stop te zetten, en we kunnen je e-mails sturen waarin we je uitnodigen om terug te komen naar Clear Pano. Je kunt je hiervoor afmelden via de link in elke e-mail.
Foto's die je op Google Street View hebt gepubliceerd, worden door Google bewaard. Verwijder ze voordat je je account verwijdert: in de app (Street View → Remove) of op Google Maps.
Een deel van je gegevens verwijderen zonder je account te verwijderen
Je kunt afzonderlijke tours en foto's op elk moment in de app verwijderen. Als je een tour verwijdert, worden ook de bestanden ervan verwijderd.